Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wiring'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Fishing Section
    • Fishing Reports
    • Fishing Chat
    • Fishing Trips
    • Safe Rock Fishing Initiative by Location
    • Adopt a Learner
    • Desperate & Boatless
    • Catch of the Month Archive
  • Fishraider News
    • Site News & Info
    • A Word From Our Sponsors
    • Social Events
    • Fisheries News & Politics
    • Technical Support
  • Gamefishing Section
    • Gamefishing Reports
    • Gamefishing Grapevine
    • Gamefishing Tackle & Techniques
  • Freshwater Section
    • Freshwater Fishing Reports
    • Freshwater Fishing Chat
  • Saltwater Lure & Fly Section
    • Saltwater Lure & Fly Fishing Reports
    • Saltwater Lure & Fly Chat
  • Public Bar
    • The Bar
    • The Aquarium
    • The Library
    • The Kitchen
    • The Workshop
  • Boating Section
    • Boating
    • The Kayak Krew
    • Boat Ramps
    • GPS Marks
  • Fishing Tackle
    • Tackle Talk
    • Reel and Tackle Maintenance
    • Swap & Sell
  • Members Photos
    • Brag Board
    • General Pictures
    • The Dark Room
  • Fishraider Record Catches
    • Bait fishing records
    • Lure fishing records
    • Submit your record fish pics here
  • NSW Crime Stoppers
    • Crime Bulletins

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location

Found 2 results

  1. G'day all, Firstly, I am loving this site. It's so good to find a place like this with so much good information. Anyway, the issue that I have is that I have just done a rewire on an old 4.9m fibreglass runabout, with a Merc 90 on the back. Having done a heap of research on how to do the wiring I was pretty proud of myself when everything worked the way it should when the switch was flicked...at least I thought so. The problem that I'm having is that everything works beautifully when it's just me and the boat sitting on a trailer in the drive. However, when I turn the key
  2. Hi all, I have purchased a second hand Minn Kota 55lbs Ipilot. I have installed it on my boat now I am confused as hell about what is the correct wire to run from the battery to the connected Anderson Plug? I have to run a cable approx. 5.4m from the back of the boat to the front, I’ve looked online and Minn Kota say I need a 4 AWG rated battery cable to give the rated power needed. Problem is finding it? All I can find is B&S rating at Whitworths which is different and they couldn't advise the correct one. A 4AWG has a 21.14mm2 verse a 4B&S which is 20.26mm2. I ca
×
×
  • Create New...